-EL NOSTRE COMPROMÍS-

Respectar l'ecosistema per tal d'obtenir la millor qualitat possible de raïm que ens permeti elaborar vins elegants i que expressin el 'terroir' del Priorat.

Per a això cultivem les nostres 22 hectàrees de vinya de forma ecològica i estem certificats pel Consell Català de Producció Agrària Ecològica.

-SOBRE NOSALTRES-

FAMILY BUSINESS

El nostre pare va començar Trossos de Priorat perseguint un somni i nosaltres ho vam fer nostre, vam recollir el testimoni i amb l'ajuda d'un equip excepcional de persones seguim treballant per donar a conèixer al món un lloc tan excepcional com el Priorat, ja sigui mitjançant els vins que elaborem, oferint visites guiades del nostre celler i també permetent explorar la zona quedant-se en una de les nostres set habitacions.

LA SENSIBILITAT

Eva Escudé és l'enòloga i ànima de Trossos de Priorat. La seva energia i empenta han estat indispensables per fer créixer el projecte. La seva sensibilitat es trasllada als vins que elabora, elegants i amb caràcter.

El reconegut enòleg Toni Coca forma part també del projecte com a assessor extern.

EL RESPECTE PER LA NATURA

Rafel Gauchola és l'altra pota indispensable sobre la qual s'assenta el projecte. És l'encarregat de tenir cura de les nostres vinyes. Coneixedor del terrer de Priorat com pocs, és l'ànima tranquil·la que aporta saviesa al dur treball al camp.

UN GRAN EQUIP

La força de Trossos de Priorat rau en l'equip humà que treballa unit per donar a conèixer el Priorat a totes aquelles persones que es commouen davant d'uns vins i un paisatge únics al món.