_R1B7413©ericdherouville.jpg
TerraDominicata_v4_Logo_vector_Blanco (1

El Regal Perfecte

Aquest 2022 regala experiències

Sorprèn a algú especial amb un val regal perquè gaudeixi d'una estada a l'hotel ☆☆☆☆☆ Terra Dominicata. Una de les seves veintiseis habitacions de luxe enmig de 135 héctareas de naturalesa 

poden ser el regal perfecte per una ocasió especial.

Escull el tipus d'habitació, l'època de l'any i en quins dies es gaudirà.

Logo-Terra-Dominicata (1).png

No product

No product

No product

FAQ

Per quantes persones és?

Per a dues persones.

Què inclou?

Tots els vals regal inclouen: esmorzar, visita al celler i tast de vins.

Quina validesa tenen?

Un cop adquirit, aquest és vàlid durant 12 mesos.

Què passa si el beneficiari prefereix allotjar-se fora de les dates escollides?

Es pot donar el cas que les dates escollides per a l'estada siguin diferents a les previstes en el moment d'adquirir el val, de manera que el preu de l'estada sigui superior o inferior al pagat..

  • En el cas que el preu de l'estada sigui superior, es sol·licitarà el receptor de el val que aboni el suplement per cobrir la diferència de preu.

  • En el cas que el preu de l'estada sigui inferior, Terra Dominicata abonarà al receptor del regal la diferència en vals per al seu en serveis de bar, menjars al restaurant Alma Mater, activitats enoturístiques, etc.

Com ho rebré?

Es lliuraran amb un voucher personalitzat en format PDF per correu electrònic.

Un format especial. Hi ha l'opció de lliurar el val de regal imprès i dins d'una ampolla de vi. L'ampolla es lliura tancada amb el tap de suro (sense líquid) i dins d'una caixa. El receptor del regal ha de destapar l'ampolla per extreure'l de l'interior. Aquesta opció té un cost extra de 25 € i inclou la lliurament de l'ampolla en el domicili del comprador.

Com bescanviar el val regal?

La persona receptora d'el mateix haurà de trucar a l'hotel o escriure un correu a reservations@terradominicata.com per fer la reserva en la data que hagi decidit.

Tens més dubtes?

Truca'ns: +34 877 912 292