HANDCRAFTED

IN GRATALLOPS

-Handcrafted in Gratallops -

Gratallops és al cor del Priorat. Aquí és on tenim el celler i elaborem els nostres vins 'a mà', sense presses i posant molta atenció en tots els detalls.

T'animem a visitar-nos i conèixer de primera mà el nostre celler.

- In Nature we Trust -

La nostra principal missió és donar forma al que la natura ens dóna i amb la mínima intervenció aconseguir vins elegants que expressin el terrer del què provenen.

Cultivem les nostres vinyes de forma ecològica. El respecte per la natura és el primer pas per obtenir els excepcionals fruits amb què elaborem els nostres vins.

No hi ha vi sense cultura i no hi ha cultura sense territori.

- Family Business -

La història de Trossos de Priorat arrenca el 2003, quan Enric Vives i Juli Mestre encaixen la mà i acorden la compra de les nostres primeres vinyes a Gratallops.


Hem recollit orgullosos seu testimoni i hem posat el nostre afany i esforç en aconseguir que els nostres vins siguin reconeguts internacionalment com vins honestos, respectuosos amb el nostre entorn i d'alta qualitat.

- Agricultura Ecològica -

En Trossos de Priorat estem convençuts de la necessitat de preservar l'entorn natural. Apliquem un cultiu ecològic certificat pel Consell Català de la Producció Agrària Ecològica.

 

A més utilitzem ampolles de vidre reciclat de baix pes que redueixen la petjada de carboni de la nostra producció.

 

Com a sistema de tancament utilitzem exclusivament taps de suro natural.